Bali Waterfalls
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Bali Waterfalls

De mooiste watervallen van Bali op een rij
20 November 2017

In deze blog willen wij graag de mooiste watervallen van Bali met jullie delen. Bali is een fantastische bestemming met een grote diversiteit aan natuur en activiteiten. Een bezoekje aan de meest indrukwekkende Bali waterfalls mag daarom volgens ons zeker niet ontbreken.

Tegenungan Waterfall

Tegenungan Waterfall

Een waterval waar je jouw zwembroek kan testen en in kan zwemmen staat bij ons natuurlijk bovenaan! De groene omgeving en de fijne waterstroom zorgen er voor dat je kan loungen op een unieke plek. Het is bij veel locals dé plek om even aan de drukte van de stad te ontsnappen.

Sekumpul Waterfall

Sekumpul Waterfall

Deze verzameling van drie watervallen op één locatie is erg indrukwekkend. Om bij de watervallen te komen moet je een flink stuk door de jungle naar beneden lopen. Het is, vooral bij warmte, een flinke tocht. Daarom is het verstandig om voldoende water mee te nemen. Tip: neem een handdoek (of een zwembroek ;)) mee want bij de watervallen raak je volledig doorweekt.

Banyumala Twin Waterfall

Banyumala Twin Waterfall

Banyumala Waterfall is een van de minder bekende watervallen in Bali. In tegenstelling tot veel 'toeristische' watervallen is deze nog erg natuurlijk. Het pad naar de waterval toe kan vrij lastig zijn dus we raden wel aan om voorzichtig te zijn. De omgeving waar je in terecht komt is zeer mooi en zeker de moeite waard. Het is dé plek waar je ongestoord kan zwemmen.

Nungnung Waterfall

Best Golf Beach Resorts in the World - One and Only Palmilla, Los Cabos

De Nungnung waterval is een waterval waarin je heerlijk kan zwemmen en van de indrukwekkende omgeving en frisse lucht kan genieten. Je hoeft niet heel getraind zijn om bij deze waterval te komen. Langs het pad er naar toe zijn veel Gazebos (lokale bankjes gemaakt van hout) gebouwd. Het is verstandig om een flesje water mee te nemen tijdens je tocht. We beloven je: zodra je de waterval hebt bereikt voel je je top!

Aling-Aling Waterfall

Bali Waterfalls

De Aling-Aling waterval is 35 meter hoog en net als de andere watervallen in deze lijst erg geschikt om te zwemmen. De waterval valt steil naar beneden en is omgeven door groene bomen. Tip: rondom deze watervallen zijn nog wat kleinere watervalletjes waar je heel vet van af kan duiken (op eigen risico ;)).

Wie altijd al heeft gedroomd van zwemmen bij een waterval in een prachtige omgeving moet zeker naar Bali gaan. Bali heeft meer dan genoeg watervallen waar bij dit mogelijk is. Wij hopen je een mooi lijstje te hebben gegeven om mee te beginnen. We zouden het super vinden als je je vragen of eigen ervaringen deelt in de comments hieronder.

Reacties