Over Ons | Sanwin Beachwear
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )
Wherever you go, we go

Over Ons

SANWIN BEACHWEAR IS EEN BEDRIJF DAT ER ALLES AAN DOET OM HUN KLANTEN COMFORTABEL EN GOED GEKLEED TE LATEN GENIETEN VAN HUN WELVERDIENDE VAKANTIE

Dit avontuur begon toen ik mijn liefde voor reizen combineerde met mijn passie voor mode. Tijdens mijn bezoeken aan mooie stranden die tijdens mijn werk als piloot was ik opzoek naar een nieuwe zwembroek. Echter kon ik geen merk vinden dat voldeed aan al mijn eisen. Op de terugvlucht naar Nederland begon een idee te vormen in mijn hoofd: Waarom zet ik zelf niet een beachwear merk op waarmee we ervoor zorgen dat mensen van hun vakantie kunnen genieten in stijl?

Thuis werd dit idee gedeeld met een van mijn beste vrienden Ton die een verfrissende blik heeft op retail en online marketing. Hij was erg enthousiast en zo werden de idee├źn al snel geconcretiseerd en werd Sanwin Beachwear gelanceerd in 2013.

Sinds die tijd doen we er alles aan om de feedback van onze klanten zo snel mogelijk te verwerken in onze producten. Dit doen we door duurzame samenwerkingen op te starten met partners over de hele wereld die dit gezamenlijke doel ondersteunen. Zo werken we elke dag aan een merk dat er is voor onze klanten en ervoor zorgt dat mensen comfortabel en in stijl kunnen genieten van hun mooie reizen!

Bon Voyage,

Sander