Over Ons | Sanwin Beachwear
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Over Ons


Van de zonovergoten oevers van de Cotes d'Azur tot de surf 'shacks' van het Caribisch gebied, Sanwin Beachwear is een exclusief en direct herkenbaar merk dat gedragen wordt door reislustige mannen op 's werelds meest exotische bestemmingen. Een merk van keuze en variatie, duurzaamheid en design, Sanwin Beachwear onderscheidt het exclusieve van het alledaagse. Sanwin is een merk gedreven door een succesverhaal - een verhaal dat we met trots met u delen.

Hoe het is begonnen

Ieder verhaal heeft een begin, en dit verhaal begon in de cockpit van een Nederlands vliegtuig. Piloten staan erom bekend hard te werken en het beste uit hun vrije tijd te halen en één piloot in het bijzonder bracht zijn vrije tijd door met het bezoeken van de mooiste stranden ter wereld - wie zou dat niet doen? Terwijl hij dat deed, kwam één vraag bij hem op: waarom is het zo, dat als het op zwemkleding aankomt, vrouwen uit zoveel variatie en kwaliteit kunnen kiezen? Deze vraag brandde in zijn hoofd toen hij terug naar Nederland vloog en na de landing besloot hij om de zaken recht te zetten.

Met de hulp van enkele van de beste ontwerpers, zakenmensen en zijn eigen hoogvliegende ambitie, werd het doel vastgesteld - het creëren van een exclusief, hoge kwaliteit beachmerk dat het gevoel van vrijheid geeft dat gepaard gaat met op vakantie gaan. In deze geest werd Sanwin Beachwear gelanceerd voor een gretig publiek.

Een stap verder

Bij Sanwin Beachwear geloven we dat we onze eigen verhalen creëren met iedere vakantie die we nemen. Daarom streven we ernaar onze producten zo gedenkwaardig en onderscheidend mogelijk te maken; we willen onze klanten de vrijheid, het vertrouwen en de stijl geven die ze nodig hebben om die verhalen zo perfect mogelijk te maken. We gaan altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat jij de vakantie hebt die je verdient, terwijl je er geweldig uitziet en voelt.

Wherever you go, we go

Laat ons je helpen je reizen naar een hoger niveau te tillen, zodat je optimaal kunt genieten van parelwitte stranden en sprankelende zeeën, adembenemende zonsondergangen en momenten van pure gelukzaligheid. Denk eraan, het is jouw vakantie... wij helpen je om er een verhaal, een avontuur, een onvergetelijke ervaring van te maken.


#WHEREVERYOUGOWEGO