First Class Service | Sanwin Beachwear
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Sanwin Service


WE PROMISE:

HOLIDAY CERTIFIED

Onze producten zijn getest over de hele wereld in de meest uiteenlopende condities. Van de met Chloor overgoten zwembaden in Las Vegas tot aan de zanderige stranden in Phuket en van de zoute oceaan in Kaapstad tot aan de brandende zon in de Caribbean.

TRAVEL FIRST CLASS

Onze klanten verdienen een first class service. Daarom streven we er naar om onze klanten 100% tevreden te houden. Als je voor wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop kun je deze binnen 14 dagen retourneren. We sturen je een nieuw product naar keuze of storten het aankoop bedrag terug. No questions asked!

NO LUGGAGE FEE!

Al onze bestellingen worden gratis verzonden naar adressen in Nederland. Wanneer je op werkdagen vóór 15.00u je bestelling doet, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag naar je wordt verzonden.

Why Sanwin?

Stand out on the beach

Opvallende kleuren gecombineerd met spannende details. Altijd herkenbaar door het Sanwin logo. Dat kenmerkt Sanwin beachwear. Zwemkleding waarin je graag gezien wilt worden. Of je nu op een beachparty bent of in het zwembad, met Sanwin Beachwear zie je er altijd cool uit!

The devil is in the detail

Onze ontwerpers zijn altijd op zoek naar de laatste trends. Voordat wij ons logo op onze kleding zetten zijn er tientallen ontwerpen in de prullenbak beland. Zelfs de binnenkant van onze beachwear moet voldoen aan de strenge eisen van de ontwerpers. Looking good? Well that's just not good enough!

Feeling good

Je kleding kan er nog zo goed uitzien, het moet natuurlijk ook lekker zitten. Daarom staat de comfort van onze kleding hoog in het vaandel. De pasvorm wordt met de hand aangepast, net zo lang totdat wij helemaal tevreden zijn over het resultaat.