Wat kunnen we voor jou betekenen? | Sanwin Beachwear
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Over Jou


Welcome Traveler!

Aloha en welkom bij Sanwin Beachwear, dé plaats voor je beach outfit! Bij Sanwin Beachwear willen we met jou meegaan op reis en er zorgen dat je comfortabel en zelfverzekerd kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Wherever you go, we go!

Wij geloven dat iedere vakantie een prachtig verhaal is en we doen er alles aan om onze producten daar perfect bij aan te laten sluiten. Wanneer wij onze producten ontwerpen hebben we slechts één persoon voor ogen en dat ben jij! De vraag die we onszelf iedere keer weer stellen is: Hoe kunnen wij er voor zorgen dat jij er geweldig uitziet op het strand en dat je zo relaxt en comfortabel als mogelijk geniet van je vakantie?

Bij Sanwin Beachwear ontwerpen we ieder detail van onze producten zorgvuldig. Kwaliteit en comfort staan voorop wanneer we onze producten ontwerpen. Keer op keer wordt de pasvorm handmatig aangepast, net zo lang tot het product voldoet aan jouw wensen zodat je kunt relaxen op de meest comfortabele manier!

First Class Service. Omdat je het verdient!

Wanneer je besluit om Sanwin Beachwear mee te nemen op je reizen, garanderen wij je onze eerste klas service. We willen niet alleen dat je onze producten koopt, maar we willen dat we met jou de mooiste plekken op aarde mogen bezoeken! Dat is waarom we er alles aan doen om van jou een tevreden klant te maken; Dat is waarom we 100% tevredenheidsgarantie geven; Dat is waarom we snel reageren op al je vragen en opmerkingen en dat is waarom we bestaande klanten goede deals zullen geven bij onze nieuwe collecties. First Class Service, omdat jij dat verdient!

Terwijl je weg bent…

We ontvangen graag foto’s en berichten van je vakantiereizen. Laat ons die prachtige stranden, zonsondergangen, surfspots en al die andere plaatsen zien waar je naar toe reist met je Sanwin producten. Ook zijn we zeer geïnteresseerd in je ervaringen met onze beachwear, zodat we onze collectie kunnen blijven aanpassen en ontwikkelen tot de beste beachwear voor jou!

Jouw foto’s in ons Sanwin Holiday Album!

Als je ons foto’s stuurt van je reizen met Sanwin zullen we deze toevoegen in ons ‘Holiday Album’ waar we alle mooie herinneringen bewaren van onze vrienden.
Stuur ons je foto’s via email, Instagram of Facebook. Of gebruik onze hashtag wanneer je een foto plaatst op je eigen Instagram of Facebookpagina:

#SanwinHolidays

Geniet van je vakantie, geniet van onze beachwear, we hopen dat je er lang en veel plezier van zult hebben en zien je graag terug!!

BON VOYAGE!