Hotel met zwembad? Onze top 10 ter wereld! | Sanwin Beachwear
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Hotel met zwembad? Onze top 10 ter wereld!

Neem een duik in één van deze schitterende hotel zwembaden!
25 April 2017

Er zijn vele prachtige zwembaden in de wereld. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van de 10 mooiste hotel zwembaden! Pak nu je zwemshort en duik er in!

10. The Standard Downtown L.A. - Los Angeles

Het dak van The Standard, Downtown LA, biedt een prachtig panoramisch uitzicht op het centrum van Los Angeles en de bergen daarbuiten, een verwarmd zwembad, rood AstroTurf-dek, dansvloer, nightly DJs, bar, open haard, waterbedden en een Klassieke Duitse biergarten.

The Standard LA, Swimming Pool


9. Hotel The Cambrian - Adelboden - Switzerland

Hotel The Cambrian, een top Zwitsers wellnesshotel, heeft schitterende binnen- en buitenzwembaden. Het Cambrian ligt in het centrum van Adelboden en biedt een panoramisch uitzicht op de Zwitserse Alpen. Het hotel beschikt over een spa-ruimte van 700 m² en een verwarmd buitenzwembad met uitzicht op de bergen.

The Cambrain, swimming pool


8. Hôtel du Cap-Eden-Roc - Antibes - France

Hôtel du Cap-Eden-Roc beschikt over een zwembad dat is uitgesneden in de natuurlijke rotsen van Cap d'Antibes. Het is verwarmd en heeft zout water, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee rondom het prestigieuze resort.

Hotel Cap du Eden Rock - swimming pool


7. Hotel Grace Santorini - Fira - Greece

Dit prachtige infinity zwembad, het grootste van zijn soort in Santorini, heeft baden met een schitterend uitzicht over de Caldera. Geniet van een cocktail of een lichte maaltijd in de bar aan het zwembad op ieder moment van de dag.

hotel Grace Santorini - swimming pool


6. The Amandari Hotel - Bali

Het groene tegelbad van Amandari kijkt uit op de nog groenere rijstterrassen in onderliggende vallei. Gamelon spelers in het paviljoen net achter het zwembad drummen er bij zonsondergang voor een optimale Balinese ervaring.

Amandari - swimming pool


5. Singita Lebombo Lodge - Kruger National Park - South Africa

Na een langdurige renovatie, heeft deze Zuid-Afrikaanse lodge in het Krugerpark het zwembad opnieuw opgezet met een nieuw, 25 meter lang zwembad en een villa met drie aparte zwembaden over de rivier. Poolside safari? Ja graag!

Singita Lebombo 0 swimming pool


4. The Sanchaya - Bintan Island - Indonesia

Met slechts 19 villa's en negen suites brengt The Sanchaya wereldklasse vijfsterren luxe naar het relatief onbekende Indonesische eiland Bintan, net buiten de kust van Singapore. Het zoutwater infinity zwembad biedt een panoramisch uitzicht op de Zuid-Chinese Zee en heeft een speciaal ondiep gedeelte, ideaal om in het water te zonnebaden op de ligstoelen van het hotel.

Sanchaya - swimming pool

3. Phum Baitang Hotel - Siem Reap - Cambodia

Dit doorlopende zoetwater infinity zwembad van 50 meter lang is een blikvanger met uitzicht op de padievelden van het resort. Uitnodigende ligstoelen staan op een lang houten dek; Taksedakse sala's aan elk uiteinde zorgen voor goede schuilplaatsen voor verliefde stelletjes.

Phum Baitang swimming pool


2. Four Seasons Shanghai - Pudong - China

Dit is één van de leukste hotelzwembaden ooit. Je kijkt uit op de skyline van Shanghai vanaf de 41e verdieping. Neem een duik, relax in een ligstoel of geniet van wat drankjes in de bar. De romatische zwemmers kunnen het zwembad na 23.00 uur reserveren voor hun eigen eigen after-hours dip.Four seasons Shanghai swimming pool


1. Aleenta Resorts & Spa - Phuket - Thailand

Kijk uit over de glinsterende zee vanaf het zwembad van het resort als de zon in de oceaan zakt. Of relax op een van de kingsize bedden en geniet van een drankje van de swim-up cocktailbar. Het is een stukje hemel in Thailand.Aleenta Swimming Pool




Reacties