De Beste Golf en Strand Resorts van de Wereld!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

De Beste Golf en Strand Resorts van de Wereld!

Golf en Strand: the best of both worlds! Tips voor de beste golfvakantie!
06 November 2017

ommige mensen vieren hun vakantie in de superclubs van Ibiza. Anderen struinen graag door eeuwenoude steden en verwonderen zich over architectonische wonderen. Weer anderen genieten ervan om in hun Sanwin zwemshorts de dagen door te brengen op het strand en in het zand ... en dan heb je nog die mensen die zich, ver van de drukte van de wereld met een paar rondjes hoogstaand golf bezig houden.

Tips voor de beste golfvakantie!

Er zijn talloze golfclubs en golfbanen over de hele wereld. Ze variëren van de winderige en majestueuze fairways van Schotland tot de hypermoderne Emirati-banen die zijn ontworpen om golf naar nieuwe en wonderlijke hoogten te brengen. Omdat we bij Sanwin echter altijd op zoek zijn naar een geweldig strand (en we weten dat ook jij niets liever wilt dan een parelwit zandstrand), hebben we, speciaal voor jou, een selectie gemaakt van de beste bestemmingen voor een golfvakantie aan het strand.

Dus,op naar de greens en op naar acht vlekkeloze resorts waar je je birdies kunt veranderen in albatrossen, met op de achtergrond het gekrijs van meeuwen en het gekabbel van de golven. Zeg nu zelf: wat kan er beter zijn? Geniet van een fantastische golfvakantie aan het strand!

Laucala, Fiji

Best Golf Beach Resorts in the World - Laucala, Fiji

Als je je vakantie doorbrengt in Fiji, dan is de kans groot dat je al bekend bent met de enorme luxe die deze eilanden je kunnen bieden. Het golfresort Laucala is een droomachtige plek, waar 18 holes zich tussen de vulkanische bergen en de dramatische kliffen van het eiland bevinden, voortdurend omringd door de steeds veranderende Stille Zuidzee.

Dit is een golfresort waar elke wens wordt vervuld. Bekijk de statistieken: Laucala heeft slechts 24 villa's en toch zijn er meer dan 350 personeelsleden beschikbaar, klaar om van jouw golfexcursie de reis van je leven te maken.

Banyan Tree, Phuket

Best Golf Beach Resorts in the World - Banyan Tree, Phuket

Als we aan Phuket denken, denken we meteen terug aan die backpack vakantie van lang geleden in deze prachtige hoek van Thailand. Stel je de sfeer uit die tijd voor, terwijl je ook aan je swing werkt ..., zulke dingen zijn meer dan mogelijk bij Banyan Tree; een resort dat doo velen wordt beschouwd als de meest indrukwekkende golfbaan van Azië.

Deze Par 71 baan is het ontwerp van de bekroonde architect Paul Jansen, wiens speelse gebruik van natuurlijke waterbronnen en het verbluffende landschap hebben geleid tot de creatie van een golfresort als geen ander. Lagunes, bergen, regenwoud gebladerte - al deze dingen en meer vormen de achtergrond van Banyan Tree, het niveau van luxe en indrukwekkend design is ook zichtbaar aan de accommodatie. Een onvergetelijke ervaring, boordevol (golf)spanning en bezienswaardigheden die alleen Thailand te bieden heeft. En het strand? Dat ligt voor de deur!


Abaco Club, Bahamas

Best Golf Beach Resorts in the World - Abaco Club, Bahamas

Meestal, wanneer mensen denken aan link golfen - dat wil zeggen, een golfbaan die een kustlijn volgt en zandduinen en andere natuurlijke elementen in zich opneemt - denken ze aan de Schotse Hooglanden. Winderig, regenachtig, uitdagend terrein ... niet echt ideale omstandigheden voor zwemshorts... Abaco Club op de Bahama's is precies het tegenovergestelde - een verbindingsparcours waarmee je een verbazingwekkende reeks witte zandstranden kunt volgen, met prachtig ontworpen holes die je golf vaardigheden echt zullen testen.

De 18 holes op deze idyllische en exotische baan kunnen worden gevolgd door een maaltijd in het clubhuis, met verse kreeft gevangen in de baai waarnaast je net hebt gespeeld. Wordt het veel beter dan dat? Wij dachten toch van niet!

One & Only Palmilla, Los Cabos, Mexico

Best Golf Beach Resorts in the World - One and Only Palmilla, Los Cabos

Het schiereiland Baja is een geweldige plek om op ieder moment van het jaar te bezoeken. Sprankelend blauw water, verbazingwekkende uitgestrekte zandstranden en een party scene die wereldwijd bekend en berucht is ... het is een van die delen van de wereld waar iedereen op een bepaald moment in zijn leven ooit moet zijn geweest. Als je van golfen houdt en je je handicap wilt verbeteren op een plek, doordrenkt van exotische schoonheid, dan is One & Only Palmilla de plaats voor jou. Dit is een golfresort met een lange geschiedenis: geopend in 1922 vormden deze 27 holes samen de eerste golfbaan in Latijns-Amerika, wat betekent dat je je swing over een legendarisch sportlandschap kunt verbeteren.

Fancourt, Zuid Afrika

Best Golf Beach Resorts in the World - Fancourt, South Africa

Zuid Afrika is de afgelopen jaren een begrip geworden op het gebied van exclusieve golfresorts en maakt veel indruk met het grote aanbod van golfbanen. Zodra je de verplichte safari hebt beleefd, kun je bij voorbeeld naar Fancourt gaan om je swing te oefenen op een van de meest spectaculaire golfbanen ter wereld.

Fancourt werd ontworpen door de legendarische golfbaan architect Gary Player, die beweert dat het de bekroning was van zijn carrière. Gelegen langs de adembenemende kustlijn en rijke stranden, wijngaarden en andere bezienswaardigheden in de directe omgeving, is dit enorme golf resort met 54 holes dé bestemming voor degene die op zoek is naar de ultieme strand en golf vakantie.


Velaa Private Island, Maladiven

256b166d5f3c58858580f60e030b61e4.jpg

Als je op zoek bent naar échte luxe tijdens je strandgolfvakantie, dan wordt het niet veel decadenter dan dit. De korte golfbaan bij Velaa is ontworpen om je vaardigheden in golf te verbeteren in een landschap van onberispelijke tropische schoonheid en beschikt daarnaast ook over een hypermoderne golfacademie, mocht je nog wat training nodig hebben.

Als je moe wordt van golf, hoef je je geen zorgen te maken: Velaa heeft genoeg om in een permanente staat van verwondering en geluk bezig te houden. Het heeft niet alleen de grootste wijncollectie van de Maladiven, maar het biedt bezoekers ook de mogelijkheid om mini-onderzeeërs, jachten, duikuitrusting en nog veel meer te huren én het biedt natuurlijk volop mogelijkheden om te pronken met je stijlvolle Sanwin-zwemshort! Waar je dat doet? Op het parelwitte strand voor je eigen villa natuurlijk!

Kauri Cliffs, Nieuw Zeeland

Best Golf Beach Resorts in the World - Kauri Cliffs, New Zealand

Zoek je een echt majestueus uitzicht op je golfreis? Nieuw-Zeeland is in dit opzicht moeilijk te verslaan. Hoewel de Nieuw-Zeelandse eilanden tientallen golfresorts hebben, is het misschien terecht om te zeggen (en iedereen die er geweest is zal het met je eens zijn) dat Kauri Cliffs de beste golfbaan langs de kust is. Waarom? Omdat het een uitgestrekte 6.000 hectare onberispelijk onderhouden terrein bestrijkt, die een prachtig evenwicht bewaart tussen perfectie en echte wildernis.

Bij Kauri Cliffs kun je genieten van ongeëvenaarde uitzichten over de Stille Oceaan - iets wat zeker gevaar oplevert voor je golfballen, omdat veel van de holes in de buurt van de gevaarlijke kliffen liggen die naar de diepten beneden duiken. De oceaan is echter niet alleen een achtergrond; het heeft ook een uitgebreid aanbod van heerlijke zeevruchten die je kunt nuttigen in het restaurant van het clubhuis. Voor velen is dat een reden op zichzelf om de golfbaan van Kauri Cliffs te bezoeken!

Aphrodite Hills, Cyprus

Best Golf Beach Resorts in the World - Aphrodite Hills, Cyprus


Golf wordt meestal niet gezien als een bijzondere romantische sport, maar wanneer je het indrukwekkende landschap van de kustlijn van Paphos combineert met de oude legendes van de Middellandse Zee, is het onmogelijk om niet te worden verleid. Het Aphrodite Hills-resort op Cyprus kijkt uit over de plek waar Aphrodite - de Griekse godin van de liefde - uit de zee is gekomen en is een resort waar je absoluut verliefd op kunt worden. Het geweldige klimaat, het fantastische eten, de geweldige mensen ... Cyprus is op de beste tijden een fantastische, mysterieuze en boeiende plek en wie weet? Misschien helpt de godin zelf je wanneer je bezig bent om je volgende birdie te scoren!



Acht van 's werelds mooiste, iconische en prachtig ontworpen golfresorts bij het strand die je kunt overwegen voor je volgende reis of golfvakantie. En wanneer je na een rondje golf op het strand of bij het zwembad gaat loungen, is je Sanwin zwemshort het perfecte accessoire voor een onvergetelijke golfvakantie. Verander jezelf, krijg zelfvertrouwen, zie er fantastisch uit en onderscheid je van de rest. Succes gegarandeerd, op de golfbaan én op het strand!

Reacties