De beste winterzon bestemmingen. Vier je kerstfeest op het strand!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

De beste winterzon bestemmingen: vier je kerstvakantie op het strand!

Onze favoriete winterzon vakanties: voor jou uitgezocht!
28 November 2017

De beste winterzon bestemmingen: vier je kerstfeest op het strand!

Wanneer je als strandliefhebber op het noordelijk halfrond woont, kan deze tijd van het jaar een beetje moeilijk zijn. De winterkou is al te voelen in de lucht, hoe moet je de komende maanden doorkomen? Bovendien ligt je stijlvolle Sanwin badkleding opgevouwen in je kast, ongebruikt en uit het zicht om je er maar niet aan te herinneren aan de plaats waar je eigenlijk zou moeten zijn: op het strand, genietend van de hitte van de zon op je rug en de warmte van het strand tussen je tenen. Er rest je maar één ding: het is tijd om online te gaan, goede winterzon aanbiedingen te bekijken en je koffer in te pakken om je voor te bereiden op een ontsnapping aan al deze kou en regen.

Het is gemakkelijk om te vergeten dat er in het zuiden een hele wereld is die - terwijl wij de ijzige najaarswind moeten trotseren - in heerlijke zonnestralen op jou ligt te wachten. Wij hebben onze absolute favoriete winterzon bestemmingen voor jou op een rijtje gezet - zoek je favoriet uit, haal je Sanwin zwemshort uit de kast en op naar het vliegveld voor een verdiende winterzon vakantie!

Kauai

dd56ed99a001d2fcaa3ffc7bd2d6930a.jpg

Dus jij hebt besloten om te ontsnappen aan de grauwe grijsheid van de Europese winters. Welke betere bestemming kan er zijn dan Kauai? Dit tropische Hawaiiaanse eiland biedt avontuur zoveel je wilt, naast mooie stukken onberispelijke kustlijn. Reizen naar Kauai is echt een ontsnapping in de ware zin van het woord en we kunnen bijna geen beter strand bedenken om je nieuwe exclusieve Sanwin zwemshort te showen!

Met warme, tropische temperaturen het hele jaar door, kun je optimaal profiteren van de verbazingwekkend mooie stranden die Kauai te bieden heeft. Het afgelegen, serene en uiterst zalige Kalapaki-strand is dan zeker een aanrader! Maar het plezier eindigt daar niet: Kauai heeft ook enkele zeer indrukwekkende plaatsen, zoals Waimea - de 'Grand Canyon' van Hawaï - die je adembenemende uitzichten op de oceaan voorschotelt, en de verschillende kajakmogelijkheden langs de zachte en schilderachtige stroomversnellingen van het eiland. Een betere winterzon vakantie is nauwelijks voor te stellen!

St. Martin / St. Maarten

9ef9922fc1416b986b4a5226cd8e8ff1.jpg


Als jij zo'n vakantieganger bent die graag stranden verkent en tegelijkertijd dol is op het proberen van de allerbeste culinaire heerlijkheden, dan zal dit half Franse, half Nederlandse eiland een droom zijn die uitkomt. Het eiland Sint Maarten, gelegen in het hart van het Caribisch gebied, beschikt over maar liefst zevenendertig prachtige stranden ... en ze zijn allemaal even perfect. De sterke Gallische invloed van het koloniale verleden van het eiland resulteert in een indrukwekkende architectuur en een restaurant scene die heel anders is dan alle andere in de regio - dit is een plek waar je zeker goed zult eten na een heerlijke middag op het strand!

Elegante casino's en luxueuze villa's aan de kust en de gemoedelijke, vriendelijke aard van dit fascinerende eiland betekent dat elke wintervakantie op Sint Maarten er zeker een is om nooit te vergeten.

Gran Canaria

2742ad6c4870383c08a79c290c8b4857.jpg


Er was een tijd - nog niet eens zo heel lang geleden - dat Gran Canaria's reputatie minder dan ideaal was en de reputatie van het eiland was gebaseerd op goedkope pakketvakanties en dronken toeristen die de straten bevolkten. Het afgelopen decennium heeft dit Spaanse eiland - het grootste van de Canarische Eilanden - echter een grote inspanning geleverd om te kunnen pronken met een luxere kant en de overvloedige natuurlijke schoonheid. Nog steeds is Gran Canaria een zeer betaalbare optie en heeft het genoeg te bieden aan de strandliefhebber, met lange en prachtige zandstranden en het hele jaar door prachtig weer.


Van de ontspannen sfeer van het uitgestrekte Playa del Ingles tot het bizarre-maar-mooie vulkanische, duinlandschap van Maspalomas, Gran Canaria is een eiland waar veel plezier aan te beleven valt. Als je echter de party scene moe wordt, ben je nooit ver verwijderd van een heerlijk natuurlijk isolement; het nationale park Palmitos is een echte tropische oase, vol met krijsende papegaaien en dicht gebladerte van de jungle, wachtend om door jou ontdekt te worden!

St. Lucia

349800ec1a060f5689d92b902d149e98.jpg


Wanneer je je ogen sluit en je de perfecte strandvakantie in de winter inbeeld, is de kans groot dat je afbeeldingen van St. Lucia tevoorschijn tovert. Dit erg boeiende eiland wordt gedomineerd door zijn iconische driehoekige groene bergen - de Pitons - die op spectaculaire wijze uit de zee oprijzen en de meest idyllische achtergrond vormen voor je meest luie stranddagen.

Jalouise Beach is een van die locaties die iedereen minstens één keer in zijn leven moet ervaren. Gelegen in de schaduw van de machtige Pitons, is het een van de beste snorkelbestemmingen ter wereld en het is simpelweg onmogelijk om je niet helemaal ontspannen te voelen terwijl je al zonnebadend ligt te genieten op het strand. Met een ongelooflijke eetcultuur, een elegante en luxueuze reeks strandclubs en gezellige barretjes, is het nergens op aarde zo heerlijk dan in St. Lucia om te ontsnappen aan het koude en winterse thuis.

Los Cabos

4b71665df542e2042891c63278826bfe.jpg


In de winterperiode snakken we allemaal naar die lange zomeravonden, vol feestjes, muziek, cocktails en dansen tot in de vroege uurtjes. Als dit jouw idee van de hemel is, dan is Los Cabos de plek voor jou. Het Mexicaanse Los Cabos combineert verbazingwekkend mooie zandstranden en een bijna perfect klimaat met een uitgaansleven dat over de hele wereld bekend is en trekt veel bezoekers tijdens de wintermaanden, allemaal op zoek naar plezier in de zon en een ontsnapping aan de realiteit.

Als je even geen zin hebt in een avondje uit in één van de clubs en bars die in Los Cabos met honderden zijn, dan zijn er nog tal van andere activiteiten om je bezig te houden. Na een luie dag tussen de golven kan je een avond boottocht maken rond El Arco, de beroemdste zee-rotsformatie in de regio, om dan te genieten van een van de meest spectaculaire zonsondergangen in de wereld!.

The Whitsundays

328629d809292ddd56328a42cb28cd31.jpg


Als je echt de behoefte voelt om volledig te ontsnappen aan de Europese winter, dan is Australië eigenlijk de meest logische keuze. Halverwege december genieten de Antipodes van de midzomer en terwijl de temperaturen stijgen steken de inwoners hun barbecues aan en begeven ze zich naar hun onberispelijke stranden en tropische eilanden. Veruit de meest luxueuze zijn de Whitsundays, een groep eilanden genesteld tussen het Great Barrier Reef en de thuishaven van de Australische elites. Charterjachten, champagneclubs, de meest verse zeevruchten die je je kunt voorstellen en een hele reeks watersporten wachten op jou in deze speciale uithoek van de wereld. Het is echt zo ver weg van huis als je maar kunt zijn ... en dat maakt het des te mooier. Ja toch?

Phuket

0e87d545d873ebd27fbeea51ba41c677.jpg


In het verleden geassocieerd met backpackende tieners op zoek naar plezier in de zon, heeft Phuket de afgelopen jaren veel tijd en geld besteed aan het ontwikkelen van reguliere en luxe toeristische bestemmingen. Het is misschien niet meer zo wild als het ooit was, maar vandaag vertoont het eiland trots een hele reeks decadente resorts, prachtige jachthavens en zorgvuldig geconserveerde afgelegen stranden voor de meer veeleisende reiziger.

Wil je een miljoen kilometer van huis zijn en een onvergetelijk uitzicht hebben terwijl je met je Sanwin zwemshort op het parelwitte strand ligt? Ga dan naar de Phromthep Cape - de zuidpunt van Phuket - en breng de dag door met genieten van het heerlijk warme tropische water, voordat je je smartphone pakt om die wereldberoemde zonsondergangen, die elke avond de hemel verlichten, voor altijd vast te leggen.

Zeven geweldige winterzon bestemmingen om naar uit te kijken wanneer het weer in onze regio meer wordt dan je kunt verdragen. Met je Sanwin Swimwear zul je zeker de blits maken terwijl je vrolijk langs een van deze prachtige stranden wandelt, waardoor een midwintervlucht nu nog verleidelijker dan ooit tevoren is!

Zeker, bij Sanwin Beachwear dromen wij ook van een witte kerst. Maar dan wel een kerst op een wit zandstrand! Ho Ho Ho!

Reacties