Zwemshort onderhouden? Dit zijn de beste tips!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

Zuinig op je zwemshort? Dit zijn beste onderhoudstips!

5 Top Tips zodat je mooie Sanwin zwemshort nóg langer mee gaat!
09 April 2018

Zorg goed voor je zwemshort!

Je Sanwin zwemshort is een kwaliteitsproduct, ontworpen door de beste designers en gemaakt van de beste materialen. Met je zwemshort kun je genieten van een product waarmee je kunt zwemmen, surfen, zonnebaden, sporten en wandelen, kortom: tijdens iedere activiteit in je vakantie kun je er goed uitzien in je Sanwin zwemshort.

We gaan er van uit dat je lang zult kunnen genieten van je Sanwin short. Aan de kwaliteit van het materiaal zal het niet liggen. Zoals met alle producten, is het wel belangrijk je je er goed mee omgaat en ze goed verzorgt. Net als ieder ander hoogwaardig designer kledingstuk, hebben onze zwemshorts wat basisonderhoud nodig om ervoor te zorgen dat ze altijd in topconditie zijn. Daarom hebben we een eenvoudig 5-stappenprogramma voor het onderhoud van je zwemshort samengesteld!

1.Wassen maar!

9cdd96dc26597b694b912ca0d2a07b1c.jpg

Je hebt een geweldige tijd gehad op het strand of bij het zwembad en je bent klaar met zwemmen voor de dag. Mooi! Het is belangrijk om je zwemshorts niet in de zon te laten drogen - spoel ze eerst uit met wat koud, fris water. Zelfs als je alleen maar in de zon hebt liggen bakken, zal een goede spoeling met water nuttig zijn, omdat dit elke opname van lichaamsolie, zonnebrandcrème, zandresten etc. zal verwijderen. Als je eenmaal thuis bent of naar je vakantie villa bent gegaan, geef je je short een wasbeurt met een milde handzeep - een eenvoudige en effectieve manier om je zwemshort in topconditie te houden.


2.Wasmachine? Niet doen!

ddd894476ac35d9a762ea354db48aacb.jpg

Wasmachines zijn geweldige apparaten waar we simpelweg niet meer zonder kunnen. Klopt. Als je echter lang wilt blijven genieten van je Sanwin zwemshorts wilt halen, hou je ze ver uit de buurt van wasmachines. Onze kwalitatief hoogwaardige badkleding is delicaat en moet met zorg worden behandeld. Om beschadigingen te voorkomen was je je Sanwin zwemshort altijd op de 'old fashioned way': gewoon met de hand!

3.Drogen, maar dan wel op de goed manier!

267b08379fafb972c9dc117e1d92dc5d.jpg

Dit is misschien wel de beste tip voor jou als je de levensduur van je zwemshort wilt verlengen: je zwemshort uitwringen om snel te laten drogen? Vanaf nu nooit meer doen! Wanneer je dit doet, beschadig je eigenlijk al die fijne vezels die Sanwin-producten hun verfijnde gevoel en die fantastische textuur geven. Een veel betere manier om je short te drogen is, om deze op een handdoek te leggen, alles op te rollen en dan voorzichtig knijpen om overtollig water te verwijderen. Het is ook het beste om je zwemshort binnenshuis te drogen - directe blootstelling aan zonlicht kan ervoor zorgen dat al die levendige kleuren en geweldige ontwerpkenmerken vervagen en dat wil je natuurlijk niet! En, hoe vervelend ook, net als als bij de wasmachine hou je je zwemshort ook ver weg van je droogmachine!

4.Cool? Cool!

740b9325825bd6ff6e19bfef219efeab.jpg

Het is geen geheim: zwemshorts van hoge kwaliteit en warm water zijn niet bepaald de beste vrienden. Als gevolg hiervan, kun je, als je naar een hot tub of jacuzzi gaat, je Sanwin-shorts het beste achterlaten in de hotelkamer en een goedkope zwembroek als vervanging meenemen. Sanwin zwemshorts zijn gemaakt voor zee- en zwembadtemperaturen, dus zorg ervoor dat je ze in niet al te warm water gebruikt om geen schade te veroorzaken. Hetzelfde principe is van toepassing wanneer je je Sanwin Beachwear producten met de hand wast: doe altijd dit in lauw en nooit in warm water.


5.Bereid je short voor!

cd9e60d5411fdfc81cb20aec56455086.jpg

Er kunnen verschillende redenen zijn dat je hebt gekozen voor een zwemshort van Sanwin Beachwear. Bovenaan de lijst van de veel mensen staat het feit dat onze producten van superieure kwaliteit zijn en de kleuren en ontwerpen hebben die er echt uitspringen. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk laten duren. Onze beste hack om dit te bereiken? Neem even de tijd en bereid je zwemshort voor op het eerste bezoek aan het zwembad of strand. Week je short in een mengsel van witte azijn en water (een eetlepel azijn per liter water) gedurende 30 minuten. Dit voorkomt dat de kleurstof gaat 'bloeden' en zorgt ervoor dat je het maximale uit je stijlvolle badkleding haalt! Het lijkt misschien overbodig maar we verzekeren je dat je geen spijt zal krijgen als je deze tip opvolgt.

Dat was het. 5 goede tips die ervoor zorgen dat je nog langer kunt genieten van je Sanwin zwemshort. Geniet van je vakantie en vergeet niet: wherever you go, we go!

Reacties