De Malediven: 8 redenen om dit paradijs te bezoeken
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis ( ma-vr )

De Malediven | 8 redenen om dit paradijs te bezoeken

De Malediven moet je eens bezocht hebben. Wij geven je 8 goede redenen voor een onvergetelijke vakantie!
21 February 2018

De Malediven: 8 redenen om dit paradijs te bezoeken

De Malediven. Dichterbij het paradijs kun je waarschijnlijk niet komen. In de wereld van de luxe vakantie bestemmingen zijn de Malediven een rijzende ster, steeds meer reisorganisaties bieden deze parel van de oceanen aan.

Een reis naar de Malediven is een reis ver weg van de realiteit. De kristalheldere turquoise wateren rond de eilanden van de Malediven zijn niet te weerstaan, er zijn eindeloze mogelijkheden om je te ontspannen, het tropische klimaat is fantastisch kortom, de Malediven zijn dé bestemming voor de liefhebbers van parelwitte stranden, luxueuze zwembaden en heerlijke warme zeeën.

Zoek je nog meer excuses voor een trip naar de Malediven? Pak je koffers maar, we hebben er acht voor je...


Reden 1: Een paradijs voor de snorkelaar

f216bc56903be1af39c96d9d71a5158c.jpg

Om te kunnen genieten van de adembenemende natuurlijke schoonheid van de koraalriffen rondom de Malediven heb je geen duiklicentie nodig. Ieder resort ligt op een steenworp afstand van de beste snorkellocaties ter wereld. Bewapend met je duikbril, een snorkel en een paar flippers kun je ontsnappen naar een waterwereld met fenomenaal zeeleven. Er zijn koraalriffen in overvloed en je zult de kans krijgen om te genieten van duizenden kleurige tropische vissen maar ook grote exemplaren zoals manta's, rifhaaien en zelfs de vriendelijke maar reusachtige walvishaaien!


Reden 2: Het helderste zeewater ter wereld

Maldives. Eight Reasons for Visiting Paradise - Clear Waters

Als er één eigenschap is waar de Malediven beroemd om zijn is het wel deze: de verbluffende kleur en helderheid van het water. Wanneer je aankomt in de archipel zul je geconfronteerd worden met zeewater van het meest pure blauw, zo helder dat je het idee hebt te zweven wanneer je (gekleed in je Sanwin zwemshort) een duik neemt in het heerlijk warme water.


Reden 3: 'Je eigen villa in de zeec45b850986f6b67946765ec938518543.jpg

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt, je uit je raam kijkt en je de mantaroggen onder je eigen villa ziet zwemmen. Klinkt geweldig toch? Voor de gasten van de iconische villa's in de wateren van de Malediven is dit de dagelijkse realiteit. Gebouwd volgens traditionele principes, vind je deze villa's bij de meest pittoreske delen van de eilanden. Een betere plek om je eigen Robinson Crusoe fantasie te beleven bestaat gewoon niet. Hemels!


Reden 4: Island Cuisine

Maldives. Eight Reasons for Visiting Paradise - Island Quisine

De keuken van de Malediven is niet erg bekend in het Westen en eerlijk gezegd zijn wij in Europa ook nog nooit een Maldivisch restaurant tegengekomen. Toch is dat jammer want de gasten van de Malediven kunnen rekenen op de meest smakelijke en verse gerechten die ze ooit zullen tegenkomen. De Maldivische keuken is een culinair hoogtepunt waarin verschillende culturen samenkomen. Geniet van de spectaculaire zeevruchten die gevangen zijn vanaf de witte zandstranden. Kokos, Curries, gegrilde kreeft en tal van kruidige lekkernijen liggen te wachten op jou!


Reden 5: De Maldivische gastvrijheid

b7cf322ce7d76362b78ef178f3cffcf0.jpg


Inwoners van de Malediven zijn, begrijpelijk, trots op hun prachtige land en vinden niets fijner dan de schatten van het land te delen met de bezoekers aan de archipel. Toerisme is de meest belangrijke industrie van de eilanden en de lokale bevolking waardeert de bijdrage die de toeristen aan hun economie leveren. Bezoekers aan de Malediven worden dan ook met open armen begroet en ontvangen een eersteklas service die zijn gelijke niet kent.

Reden 6: De perfecte plek voor totale ontspanning

Maldives. Eight Reasons for Visiting Paradise - Massage

De resorts op de Malediven weten dat de bezoekers vooral komen om te ontspannen en te vluchten van de dagelijkse realiteit van het echte leven. Vanzelfsprekend is er dan ook een bloeiende spa-scene ontstaan in- en rondom de resorts van het eiland waar toeristen kunnen genieten van traditionele massagetechnieken gecombineerd met tal van hypermoderne spa-services. Een bezoek aan de Malediven is niet compleet zonder een massage op het strand waardoor je zonder stress kunt genieten van de vakantie van je leven.


Reden 7: De meest spectaculaire zonsondergangen

add83f4e70b6cd51a74ec9ef5426e7ee.jpg


Een vakantie op een eilandenarchipel kent vele voordelen, maar een van de meest bevredigende is wel dat je kunt genieten van kilometers ononderbroken uitzicht over de tropische oceaan. Als de dag ten einde loopt, wordt je getrakteerd op zonsondergangen zoals je nog nooit hebt gezien: een caleidoscoop van paars, oranje en rood zet de hemel in brand, de perfecte setting voor een romantische avond op het strand met een speciaal iemand...


Reden 8: Weg met die schoenen en voel je herboren!

Maldives. Eight Reasons for Visiting Paradise

In Azië is het niet ongebruikelijk dat je je schoenen binnenshuis moet verwijderen. Veel tophotels op de Malediven hebben zelfs een 'geen schoenen' regel, niet noodzakelijk om de traditionele redenen maar vooral om de gasten aan te moedigen zich helemaal thuis te voelen en volkomen te ontspannen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het moment waarop je schoenen uitgaan het moment is waarop je pas echt van je vakantie op de Maldiven gaat genieten!

Er zijn duizenden goede redenen om je volgende vakantie door te brengen op de Malediven. Waar wacht je op? Pak je koffer in (vergeet je zwemshort niet) en ga het avontuur aan. Geloof ons, spijt zul je er niet van krijgen. See you at the beach!

Reacties